Puppies

Helaas zijn onze wachtlijsten vol! 

 

Zoals u misschien weet, is er op dit moment ontzettend veel vraag naar Golden Retrievers, zowel pups als herplaatsers.

Het aanbod van goed gefokte honden en pups, van gerenommeerde fokkers, kan deze vraag niet aan.

 

Ook wij krijgen dagelijks tientallen telefoontjes en mailtjes met de vraag of wij op het moment, in de nabije toekomst of soms zelfs in de aankomende jaren nog pups verwachten, en of mensen hiervoor eventueel bij ons op de wachtlijst zouden kunnen komen.

Omdat het beantwoorden van al deze mailtjes voor ons niet meer bij te houden is, hebben wij dit bericht opgesteld.

 

Helaas is er op het moment geen plek op zowel de wachtlijst voor de aankomende nesten, als op onze reservelijst voor gezinnen die willen wachten op een pup die eventueel onverwachts beschikbaar komt.

 

Wij raden u aan om de websites van ons en onze collega-fokkers in de gaten te houden, en telefonisch contact op te nemen zodra er fokplannen gepubliceerd worden. Mails zullen hoogstwaarschijnlijk niet beantwoord worden.

 

Ten slotte willen wij u adviseren om alleen fokkers te contacteren die zijn aangesloten bij één van de twee erkende rasverenigingen, de Golden Retriever Club Nederland of de Golden Retriever Vereniging. Bij pups, nesten of herplaatsers die worden aangeboden op Marktplaats of andere verkoopplatforms, kunt u er van uit gaan dat deze niet op verantwoorde wijze gefokt zijn, en dat de ouderdieren niet voldoen aan de gezondheidseisen van de rasvereniging en de Raad van Beheer. Ook bij verkoopprijzen die hoger liggen dan de gemiddelde pupprijs van 1500-1800 euro, moet u zich afvragen of u met een serieuze fokker te maken heeft, die het beste voor heeft met het welzijn en de gezondheid van het ras en zijn of haar honden.

 

Mocht u nog verdere informatie willen, dan mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen, wij staan u ten allen tijde graag te woord.

 

Cheryl & Mary-Ann Wennink

 

  

 

Mary-Ann & Dinand Wennink

Zwolle, The Netherlands

 

Mob. 0031 (0)6 3010 6305

 

corner-brook@hotmail.com

 

 

 

 

Cheryl Wennink & Matthijs de Vroome

Zwolle, The Netherlands

 

Tel. 0031 (0)6 8356 9800

  

corner-brook@hotmail.com